“Palilulsko veče” ove godine za sve generacije

 

Palilulsko veče održaće se u petak, 3. juna na platou kod Palilulske rampe gde se tradicionalno održava.

palilulsko-vece-1

– Na Palilulskoj večeri nastupiće domaće snage, a 80% učesnika čine deca. Biće i nekoliko štandova na kojima će se prikupljati dobrovoljni prilozi za opštinski fond za lečenje bolesne dece’’, rekao je predsednik Gradske opštine Palilula Boban Džunić.

Tradicionalno Palilusko veče počeće u 19 sati multimedijalnom izložbom na Palilulskoj pijaci, a zvanično otvaranje ove manifestacije biće u 20.30.

– Treći put učestvujemo na Palilulskoj večeri i izvodićemo narodne tradicionalne melodije, pružićemo publici dobru enegiu, pozitivne vibracije i zarazni entuzijazam’’, izjavila je Suzana Petrović, umetnički rukovodilac hora Gracija.

palilulsko-vece

Nakon Gracije, oko 21.30 nastupiće i bend La Campannella. Frontmen Dejan Stojiljković, koji je i sam Palilulac dodaje da je to dodatni motiv da se na Palilulskoj večeri lepo predstave.

Ove godine program je raznovrsan, a zainteresovani će se zabavljati uz operske arije, folklorne ansamble, narodnjake, pa čak i uz elektronsku muziku. Kao i svake godine, domaćini iz okolnih kuća biće otvorena srca prema gostima pa će izneti stolove i stolice kako bi se setili na nekadašnje dobrodošlice starog Niša.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*