OPOZICIJA U NIŠU SLOŽNA: Zajednički u protest protiv predaje aerodroma Konstantin Veliki

Opozicione političke organizacije u Nišu pozvale su na protest protiv najavljene predaje vlasništva nad gradskim aerodromom „Konstantin Veliki“ Vladi Srbije

Ilustracija

 

U saopštenju koje prenosi Nova stranka navodi se da će protest biti održan ispred Skupštine grada Niša kada bude poznat datum sednice na kojoj će gradski odbornici odlučivati o promeni vlasništva nad aerodromom. Opozicione stranke pozvale su i odbornike Srpske napredne stranke da umesto partijskih naloga „poslušaju jasan stav svojih sugrađana jer račune polažu upravo njima“.

– Podržavamo odlučnost građanskih aktivista i organizacija u borbi protiv otimanja niškog aerodroma, kao i hrabre pojedince koji su u javnosti iznosili istinu potkrepljenu stručnim analizama. Pozdravljamo i stav da je političko delovanje jedino koje može dati rezultate u očuvanju interesa građana i u sprovođenju reformi sistema do dna urušenog od strane naprednjačke vlasti. Zato je važno da borbu zajedničkim snagama, na svim frontovima i sa našim sugrađanima, nastavimo na terenu na kojem je možemo i dobiti – političkom, navodi se u zajedničkom saopštenju.

Saopštenje su potpisale Demokratska stranka, Dosta je bilo, Dveri, Levica Srbije, Narodna stranka, Niška inicijativa, Nova stranka, Pokret slobodnih građana, Pokret za preokret i Socijaldemokratska stranka.

 

Jedan komentar

  1. Ljubicica Majcic

    A Maja Sorsorov?

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*