ОNI SEJU STRAH U NIŠU: Prijavio bandite policiji, iz osvete mu pokrali kafanu!

Magacin u kojem je Dušan Sibinović čuvao vešalice, ražnjiće, belo meso i sveže kobasice za Đurđevdan opustošen, a prethodno mu obili i auto

Iz osvete mu pokrali kafanu
Foto: nadji.info.rs

 

Dušan Sibinović, vlasnik poznate niške kafane „Stara Drina“, u nedelju se našao na meti zasad nepoznatih lopova, koji su mu ispraznili zamrzivače s mesom, a da bi upotpunili đurđevdanski meni, ukrali su mu i paket pomfrita i tri glavice kupusa.

Kradljivci, istančanog gurmanskog ukusa, u zamrzivaču su ostavili samo škembiće i teleće glave, koji im očigledno nisu bili po volji. Ojađeni mehandžija lopovluk je prijavio policiji, jer kako tvrdi, pretrpeo je štetu od najmanje tri stotine evra.

Ostale samo teleće glave

 

Sibinović kaže da su mu lopovi obili i vozilo, ali da u njemu nisu našli ništa što bi im bilo zanimljivo, pa su se okomili na kafanski magacin – piše list „Kurir“.

Najpre sam primetio otvorena vrata na kolima, koja su bila parkirana iza magacina. Odmah sam se zabrinuo, ali sam pravi šok doživeo kad sam ušao u magacin. Oba zamrzivača su bila otvorena, a osim telećih glava i škembića, sve ostalo je bilo odneto. Video sam da mi nema torbe u kojoj su bili stolnjaci pripremljeni za pranje. Sve je bilo pripremljeno da se stavi na ražanj – vešalice, ražnjići, belo meso i sveže kobasice, koje sam doneo prethodni dan… I sve je nestalo – jada se gazda kafane.

 

Naselje Stočni trg
Foto: gradjanin.rs/M.S.

 

Sibinović ne želi nikog direktno da optuži za krađu, ali ističe da sumnja da su mu se počinioci osvetili jer je pre dvadesetak dana javno zatražio veće prisustvo policije u naselju Stočni trg zbog učestalih krađa i nasilničkih ispada.

 

U bandi i deca MLAĐA od 14 godina

 

Skrenuo sam pažnju posredstvom Fejsbuka na probleme koje imamo s komšijama, posebno sa maloletnim delinkventima. Usledila je akcija policije, tokom koje je uhapšena grupa od desetak huligana. Verujem da me smatraju odgovornim za policijsko prisustvo i da su zato odlučili da mi se osvete – kazao je Sibinović za „Kurir“.

Niška policija je pre desetak dana uhapsila 20-godišnjeg I. I. iz naselja Stočni trg pod sumnjom da je organizovao maloletničku bandu koja je harala ovim delom grada. Međutim, ovo nije zaustavilo kradljivce, među kojima ima i dece mlađe od 14 godina, koja krivično nisu odgovorna.

 

„Opasna“ raskrsnica

 

POLICIJA U AKCIJI – TRAŽI KRADLJIVCE

Policija je potvrdila da je u toku potraga za kradljivcima mesa. Kako je rečeno, radi se o teškoj krađi i u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u toku je njeno rasvetljavanje – piše „Kurir“.

 

Foto: M. Bukovac

 

Ono što je sigurno – „dokazni materijal“ je već nestao s obzirom na to da većina u tom kraju slavi Đurđevdan, pa je ukradeno meso najverovatnije završilo na nečijoj trpezi.

9 komentara

  1. u bre gazda,puko si 30ak crvene i jadas se ko da su 300 crvene…nemoj toliko da kukas,jer obicno kukaju oni koji imaju,a ne oni koji nemaju

  2. Povremena čitateljka

    Još nisam upoznala ni jednog pripadnika – ni pripadnicu – TOG naroda a da ne voli da krade U nekoj emisiji kod Milomira Marića sam slušala i gledala goste na jednoj svadbi i domaćine te svadbe kako pred kamerama i mikrofonom pričaju da oni svoju decu od malena uče da kradu… Postoje suvišni ljudi, a svi znaju šta se čini sa nečim što je suvišno: u najblažem slučaju – odbaciš daleko od sebe.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*