OGLAS NIŠLIJKE NA FEJSBUKU: Maštovita sam i mnogo volim da gutam… Probaj!

 

Poziv na seks bludne Doktorke, koji je osvanuo na zvaničnoj grupi Studenti Beogradskog univerziteta, izazvao haos i lavinu komentara

Foto: printscreen Facebook

Foto: printscreen Facebook

 

Mnogo volim seks, prosto sam neumorna. Potreban mi je izdržljiv muškarac, zdravog srca, ne bih volela da dobije infarkt na meni…

Ovakav neobičan oglas juče je osvanuo na zvaničnoj Fejsbuk grupi Studenti Beogradskog univerziteta, sa sve lascivnom i provokativnom slikom devojke koja se potpisuje kao Doktorka.

Nepristojnu ponudu objavio je izvesni Goran Vidić, a kako smo uspeli da saznamo, ovo nije prvi put da postavlja slične objave kako na svom profilu tako i po drugim grupama, piše Kurir.

– Klikni na link i upoznaj Doktorku: mnogo volim seks, prosto sam neumorna. Potreban mi je izdržljiv muškarac, zdravog srca, ne bih volela da dobije infarkt na meni. Volim sve poze, maštovita sam i mnoooogooo volim da gutam… Probaj… – ovako je glasila Doktorkina ponuda koju je pomenuti Vidić preneo studentima.

U opisu oglasa takođe stoji da je devojka sa slike iz Niša, kao i da ima 34 godine. Virtuelni makro nije želeo da bilo šta kaže za novine.

Foto: printscreen Facebook

Foto: printscreen Facebook

 

S druge strane, glavni administrator ove studentske grupe Dušan Gajić objašnjava za Kurir da svakako nije primereno da se takve objave nalaze u njihovoj grupi.

– Ubrzo nakon što je postavljena, sporna objava je uklonjena, a profil Gorana Vidića smo blokirali, te sada više neće moći da objavljuje takve gluposti na našoj stranici – kaže Gajić i dodaje:

– Grupa je veoma velika i, nažalost, dešava se da neke neprimerene objave ne stignemo blagovremeno da obrišemo. U svakom slučaju, trudimo se da sankcionišemo ovakvo ponašanje u grupi.

U ovoj Fejsbuk grupi studenti uglavnom razmenjuju mišljenja o predmetima na fakultetima, knjigama, smeštaju u studentskim domovima i raznoraznim mladalačkim savetima, pa je ova objava šokirala mnoge od njih.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*