ODBLOKIRAN RAČUN RADNIČKOG: Da li konačno stižu bolji dani za klub?

Posle posrtanja, krajem jeseni, i niza utakmica bez pobede niški Radnički je uspeo da se kao feniks izdigne iz pepela. Dobio je novo rukovodstvo, sačuvan je stručni štab, na čelu sa Milanom Rastavcem, i većinom fudbalera koji su od početka šampionata činili jezgro tima. Zahvaljajući njihovom zalaganju klub je vraćen na zdrave osnove i spašen od mogućeg gašenja

Foto: YT/ screenshot

 

Kako se u prošlosti malo vodilo računa o urednom poslovanju kluba, već se radilo se “od danas do sutra”, dugovi su se lagano gomilali na svakom koraku, a samim tim nisu se ispunjavale obaveze ni prema trenerima i igračima. Novo rukovostvo, uspelo je konačno da sredi ovaj veliki problem koji se ticao duga od čak dva miliona evra i blokiranog žiro-račun koji je dugo bio van funkcije. Takođe, obezbeđena su i sredstva za ukidanje zabrane registracije novajlija čime su dovedena značajna pojačanja, piše naissus.info.

“Posebno mi je drago što smo u vreme kada se Radnički sprema da obeleži 94 godine rada, uz pomoć gradske vlasti u Nišu, doveli klub u mirne vode. Deblokada računa veliki je uspeh i rezultat ogromnog napora rukovodstva kluba da se Radnički vrati u vrh srpskog fudbala” izjavio je Ivica Tončev, predsednik Nišlija.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*