Nišlije, da li ste za novu autobusku liniju?

Iako su uvedeni novi prevoznici, u našem gradu skoro 30 godina nije ništa promenjeno po pitanju linija javnog prevoza. Predlog je da se uvede nova autobuska linija koja bi spajala Somborski bulevar sa Domom Zdravlja i dalje sa Kliničkim centrom, Stop Shopom i Lidlom, piše portal naissus.info

Nova autobuska linija?

 

Niš sada ima nekoliko mostova i nove objekte pored obale, stoga je ova inicijativa građana Niša i više nego zdravorazumska.

Zato apelujemo na nadležne da uvedu novu liniju, kako naši građani sa desne obale reke Nišave ne bi morali da menjaju dve autobuske linije kako bi došli do lekara.

 

7 komentara

 1. Ideja je fantasticna ali ova putanja je nerealna. Jer su skretanja za autobus nemoguca u nekoliko tacaka zbog uskih kolovoza. Jedan je kod crvenog pevca gde maksimslno tri vozila mogu da skrenu levo ka kc a da ih ne uhvati ctveno, u ovom slucaju to bi mogao samo autobus. Ako je to pravac kretanja linije.

 2. KONACNO JEDNA RAZUMNA I PRAKTICNA IDEJA! PODRZAVAM!!!

 3. A gradsko polje?

  Mogla bi da se produži do Ureda i na sever do tehničkih fakulteta.

 4. драган нешић

  Треба нових линија и траса. Ово сада није у функцији корисника, али за један део јесте.
  Потребе су другачије а у будућим временима која долазе изискиваће нове потребе.
  Највећа тешкоћа јесу уске улице, раскрснице али и паркинг места за возила попут ономе у Топличиној.
  Најбоље да буду неколико нових кружних, попут оне 34.
  Али и у приградском саобраћају такође!

 5. Kovanluckoj treba jedna linija.. Mogla bi da se spoji sa novim grobljem pa da kruzi ili tako nesto , ulica je prevelika pogotovo za one koji zive na vrhu ulice..

 6. Treba i jedna linija duz kovalnucke ulice , mogla bi se spojiti sa linijom broj 8 odnosno novo groblje pa da kruzi ili tako nesto, dugacka je ulica ,mnogo je tesko onima sa vrha ulice…

 7. Svaki Bulevar Nemanjica treba da ide do Delijskog visa jer cim se bus pokvari koji kruzi odmah nema ni jedan a i oni koji rade ne mogu da koriste liniju jer su razmaci mnogo dugacki izmedju polazaka pa ponovo pesaka na Trosarinu.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*