NIŠLIJA DIGAO SVE HITNE SLUŽNE NA NOGE: Mrtav pijan ležao na šinama nasred pruge

Nišlija koji je sinoć oko 23.30 časova pod destvom alkohola ili opijata legao na šine na pružnom prelazu u naselju Trošarina, podigao je na noge sve Hitne službe grada Niša u kratkom vremenskom periodu

Foto: Pixabay/Ilustracija

 

Naime, videvši čoveka na pruzi kako nepomično leži, građani su pomislili da ga je udario voz pa su odmah pozvali Hitnu pomoć. Alarmirane su i Železnice Srbije i Policijska uprava u Nišu, ali se nakon izlaska na teren došlo do zaključka da panici nema mesta.

Lekari Hitne pomoći su pregledali čoveka koji je ležao na šinama i zaključili da ne samo da je živ nego i da nema nikakve povrede pa je odmah bilo jasno da ga nije udario voz.

Sumnja se da je Nišlija koji je ležao na pruzi bio pod dejstvom nekog opojnog sredstva, narokitka ili možda alkohola, tako da je nakon pregleda, kako propisi na odmah prebačen na Kliniku za mentalno zdravlje – saznaje „Blic“.

Da li se on uspavao na šinama je usled prevelike doze opijata, alkohola ili pojedinih lekova, ili je po sredi neuspeli pokušaj samoubistva, biće utvrđeno daljom istragom.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*