Niš dobija hotele sa pet zvezdica

Hotelski kapaciteti grada Niša naredne godine biće uvećani pošto će biti završena rekonstrukcija hotela „Ambasador“ i hotela „Park“, najavili su vlasnici pomenuta dva objekta i gradonačelnik Niša Darko Bulatović

Foto: M.Bukovac

 

Vlasnik firme „Maj plejs grup“, koja je novi vlasnik „Ambasadora“, Ivan Spasić istakao je da će rekonstrukcija hotela biti završena do kraja aprila naredne godine, a već za maj je planirano otvaranje.

– Hotel će imati pet zvezdica, čak će imati i više bodova nego što je potrebno za dobijanje tih pet zvezdica, izjavio je Spasić.

On je istakao da će hotel koji je ranije imao 140 soba sada imati 58 studija, 10 apartmana i dva predsednička apartmana površine 85 kvadrata.

Novi vlasnik hotela „Park“ Andrija Radojičić rekao je da će tom objektu biti vraćen stari sjaj najverovatnije do kraja godine. On je takođe najavio nove sadržaje u hotelu koji je izgrađen 1936. godine.

– Hotel će između ostalog imati spa centar, kongresnu dvoranu, vidikovac i panoramski lift. Imaće između četiri i pet zvezdica, kazao je Radojičić.

Rekonstrukcija oba hotela prema rečima njihovih vlasnika koštaće otprilike po pet miliona evra, a obezbediće otvaranje oko 200 radnih mesta.

 

 

(Mondo/Beta)

Jedan komentar

  1. Cek, jel ce imati 5 zvezida ili izmdeju 4 i 5, dogovorite se

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*