Najavljeno da će biti još smena u niškoj policiji zbog slučajeva paljenja automobila

Ministar unutrašnjih poslova je rekao da je bio zabrinut i da nije bio zadovoljan brzinom rešavanja slučajeva paljenja sedam automobila za poslednjih nekoliko meseci

Ilustracija, foto M. Bukovac

 

Posle razrešenja načelnika policije u Nišu, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović najavljuje još smena u niškoj policiji zbog nerešavanja slučajeva paljenja sedam automobila u tom gradu za poslednjih nekoliko meseci.

Stefanović je rekao da je bio zabrinut i da nije bio zadovoljan brzinom rešavanja tih slučajeva i time što nema rezultata, te da je od direktora policije Vladimira Rebića tražio da primeni sve mere, uključujući i razrešenje načelnika Policijske uprave u Nišu, što je i učinjeno.

– Time smo želeli da pošaljemo signal građanima i svima u policiji da su rezultati ti koji neke ljude drže na nekim mestima. Ovo neće biti jedina smena u Nišu, to će biti šira akcija u kojoj će više ljudi biti razrešeno, rekao je Stefanović na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrasnje poslove na kojoj je predstavio izveštaj o radu MUP od jula do septembra ove godine.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*