NA ŽURCI PRONAĐENA DROGA: Uhapšeni zbog trgovine narkoticima

Pripadnici niške policije uhapsili su D. M (23) i S. M. (20) iz Niša, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Ilustracija: MUP Srbije

 

Pripadnici niške policije uhapsili su D. M (23) i S. M. (20) iz Niša, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Protiv devetnaestogodišnjeg muškarca iz Prokuplja podneta je krivična prijava u redovnom postupku, zbog krivičnog dela neovlašćeno držanje opojnih droga.

Prilikom pregleda devetnaestogodišnjeg muškarca iz Prokuplja na jednoj žurki u Nišu, pronađen je jedan paketić od 0,8 grama spida.

Daljim operativnim radom, kao i pretresom iznajmljenog stana osumnjičenih D. M. i S. M. u Nišu, policija je pronašla 18,1 gram spida, upakovanog u osam paketića, 2,5 grama marihuane, dva ekstazija, dve vagice za precizno merenje, kao i novac u ukupnoj vrednosti 33.000 dinara i 40 evra.

Sumnja se da je pronađena droga bila namenjena daljoj uličnoj prodaji.

Takođe, na istoj žurki, kod još trojice muškaraca, pronađen je ekstazi, marihuana težine 0,7 grama, kao i dva paketića marihuane težine 2,7 i 3,1 grama.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, D. M. i S. M. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužiocu, a protiv devetnaestogodišnjeg muškarca podneta je krivična prijava u redovnom postupku.

Jedan komentar

  1. Hahahaha, bravo , uhvatili pilicare.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*