Na niškom aerodromu preminuo pacijent

Pacijent J.M. (73) koji je specijalnim medicinskim letom trebalo da bude transportovan od Niša za Beograd preminuo je na aerodoromu “Konstantin Veliki“

Pacijent J.M. (73) koji je specijalnim medicinskim letom trebalo da bude transportovan od Niša za Beograd preminuo je na aerodoromu “Konstantin Veliki“ u četvrtak oko 15 časova, rekao je doktor Mersid Malagić za Novosti, načelnik Pete operativne smene Hitne pomoći u Nišu.

– Preminuo je Srbin koji živi u Nemačkoj. Čovek je bio asmatičar, a bio je na odmoru u Sokobanji. Pošto mu je pozlilo, prebačen je u Klinički centar u Nišu na lečenje. Bio je smešten na Klinici za neurohirurgiju. Planirano je bilo da bude prebačen u Nemačku.

Upravo zbog transporta J.M. u Niš su došli lekari iz Nemačke. Pacijent je trebalo da otputuje u četvrtak, u popodnevnim časovima, avionom na liniji Niš – Franfurt. Nažalost, on nije dočekao let, već je preminuo na niškom aerodromu “Konstantin Veliki“.

Ivanka Stanisavljević, portparol aerodroma u Nišu, potvrdila je da je u sredu oko 15 sati preminuo čovek u okviru aerodromskog kompleksa.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*