Mladi Nišlija skočio u Tisu zbog depresije?

Obdukcija potvrdila da se kod Sente utopio Milan M. (36). Na telu nema tragova nasilja, sumnja se na samoubistvo

Utapanje u Tisi, u petak rano ujutro, prijavili su muž i žena pecaroši

 

Obdukcija tela muškarca, koje je u utorak kasno popodne pronađeno na obali Tise, sa banatske strane prema Čoki, potvrdila je da je reč o Milanu M. (36) iz Niša, potvrđeno je „Novostima“ u Policijskoj upravi u Kikindi. Obdukcijom u Centru za sudsku medicinu u Novom Sadu takođe je potvrđeno da je reč o klasičnom utapanju, jer nema tragova nasilja. Tako je, u stvari, potvrđeno da je Nišlija izvršio samoubistvo skokom u reku u petak rano ujutro, sa mosta na Tisi između Sente i Čoke.

Obdukciju je naložilo Osnovno javno tužilaštvo u Senti, u kojem kažu da u ovom slučaju nema elemenata krivičnog dela. Automobil, niških registarskih oznaka, koji je pronađen ostavljen sa banatske strane reke prema Čoki, bio je registrovan na njegovo ime, rečeno nam je u policiji.

Reč je o samoubistvu, najverovatnije zbog depresije. Prema našim saznanjima, tom mladom čoveku nedavno je umro otac i on je to teško podneo, pa je pao u depresiju i u takvom stanju se odlučio da sebi oduzme život – kažu u Osnovnom javnom tužilaštvu u Senti.

 

Potvrđeno da je reč o klasičnom utapanju

 

 

Utapanje u Tisi, u petak rano ujutro, prijavili su muž i žena pecaroši, koji su čuli davljeničke krike muškarca.

– Još je bio mrak i oni nisu videli skok, već su čuli prasak prilikom pada u reku, davljeničke trzaje i krike čoveka koji se borio sa vodom, dok ga jačina vode nije progutala – kaže, za „Novosti“, jedan Senćanin.


RADIO NA GRADILIŠTU

 

Mladi Nišlija nije došao na sever Banata da bi samoubistvo izvršio skokom baš sa mosta na Tisi, između Sente i Čoke. Kako „Novosti“ saznaju on je ovde boravio jer je radio kao građevinac na gradilištu u Senti.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*