MASOVNA PORODIČNA TUČA U CENTRU NIŠA: Nije se znalo ko koga bije

Na jednoj strani učestvovali su otac, sin i sinovljev drug dok su na protivnoj bili dvojica braće, njihov otac, stric, pa čak i deda

 

Dve osobe su lakše povređene u večerašnjoj tuči koja se dogodila oko 20:25 sati u strogom centru Niša, na mostu, u blizini Tvrđave.

Kako Telegraf.rs saznaje, na jednoj strani učestvovali su otac, sin i sinovljev drug dok su na protivnoj bili dvojica braće, njihov otac, stric pa čak i deda.

Oni su se najpre posvađali da bi obračun nastavili pesničenjem, a u žaru borbe potegnuta je i limena reklama sa obližnje radnje. Deblji kraj su izvukla dvojica iz petočlane grupe koja su zadobila posekotine.

Intervenisala je Hitna pomoć ali na sreću za njih nije bilo posla.

– Dobili smo informaciju o masovnoj tuči pa je na mesto događaja odmah upućena jedna ekipa, a bili smo u pripravnosti da pošaljemo još ljudi za slučaj da za to postoji potreba. Međutim, ispostavilo se da je policija brzo reagovala i sprečila da tuča eskalira jer se većina učesnika razbežala kada ih je videla.

 

Foto: M.Bukovac

 

Na licu mesta zatečene su tri osobe koje su male ogrebotine ali niko od njih nije prihvatio zdravstvenu pomoć – saopštila je Verica Božić, zamenik šefa dežurne ekipe niške Hitne pomoći.

Jedan komentar

  1. Haahahahhahahahahahaha

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*