Marko nadomak Atine: Prikupljen novac za malu Teodoru, sada trči za Aleksandra

Marko Nikolić, fitnes stručnjak i motivator rodom iz Vranja koji radi i živi u Nišu, objavio je tokom „Trke nade“ koju trči za izlečenje jednogodišnje Teodore Cvetanović, da je sakupljen potreban novac, tako da trku nastavlja sa novim humanim ciljem

Foto: facebook

 

Marko je nadomak Atine, što će biti finalna destinacija njegove „Trke nade“, a sav novac koji se prikupi do kraja biće iskorišćen za lečenje Aleksandra Nikolića, mladog sportskog novinara iz Niša.

– Imam još 250 kilometara do Atine, rizikujem život po ovom suncu po ceo dan, ali idem do kraja!

– Skoro 20 dana bola i patnje. Atino, stižem. Hajde sada da spasimo Aleksandra Nikolića – objavio je Marko na društvenim mrežama gde detaljno izveštava o svom putu.

Marko Nikolić je u nedelju 15. jula krenuo na put dugačak 1.000 kilometara od Niša do Atine, kako bi pomogao da se prikupi potrebnih 50.000 evra za lečenje malene Teodore Cvetanović iz Aleksinca koja boluje od teške autoimune bolesti.

Iako se tokom puta usreće sa vremenskim i zdravstvenim poteškoćama, Marko ne posustaje i odlučno trči ka cilju.

– Gori asfalt dok trčim, preko 36 stepeni u Grčkoj, ali nema stajanja. Vreme je da se piše istorija – kaže on.

Svi humani ljudi novac sada mogu da uplate za lečenje Nišlije Aleksandra Nikolića koji boluje od akutne mijeloidne leukemije koja brzo i agresivno napada organizam.

Njemu možete pomoći upisivanjem sadržaja 499 i slanjem SMS-a na 3030 ili uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i putem linka e-doniraj.

Dinarski: 160-503253-25

Devizni: 00-540-0002670.3

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*