MANIJAK NA FEJSBUKU: Srbin za SEKS devojčicama nudi – burek i jogurt! (FOTO)

 

Izvesni Ivan G, koji sebe naziva Dominusom (gospodar), na svom Fejsbuk profilu objavljuje nepristojne ponude devojčicama. Profil je prepun eksplicitnih fotografija, a fejsbuk ga ne zabranjuje uprkos brojnim prijavama

Printskrin: Facebook

Printskrin: Facebook

 

Izvesni Ivan G, koji sebe naziva Dominusom (gospodar), na svom Fejsbuk profilu objavljuje nepristojne ponude punoletnim devojkama, navodeći da današnje “devojčice pristaju na seks za 500 dinara ili burek i jogurt”.

Podno slika devojaka koje objavljuje, a koje ni najmanje ne izgledaju punoletno, (iako možda i jesu), osoba koja se predstavlja pod ovim imenom im se obraća oslovljavajući ih sa “mile moje male devojčice”.

Na pojedinim slikama objašnjava kako će od neke od njih “dobro opremiti” i od njih napraviti “prave žene”.

manijak-2

Printskrin: Facebook

 

Reagujući na njegove degutantne postove i izjave, oni koji ga prate na Fejsbuku neprestano ga nazivaju pedofilom i pozivaju na lečenje, na šta im on uzvraća podsmehom i uvredama poput “maloumnici”, i “plitki umovi”, prebacujući im da oni “ne znaju ni šta ta reč znači”, kao i da “ne mogu oni da uče policiju njihovom poslu”.

Kako su za Telegraf rekli oni koji su pokušali da Ivana G. prijave facebooku i zabrane ga, u tome nisu uspeli, pa je potpuno nejasno kako ova društvena mreža dozvoljava toliko eksplicitni sadržaj. A nije jasno ni da li je u pitanju lažni profil (što je verovatno), kao i da li je u pitanju profilna fotografija neke druge osobe.

manijak-3

Printskrin: Facebook

 

Ivan G. je poručio svima koji imaju nešto protiv njegovog ponašanja da ovo “nije Titovo vreme, kada su se ljudi slali na robiju po prijavama građana”, uveren da mu niko ništa ne može, dok kači golišave slike izuzetno mladih devojaka u donjem vešu, istovremeno ih nazivajući devojčicama koje su “tek prestale da piške u nošu”.

Uprkos tome što postoji mogućnost da je reč o lažnom profilu, budući da dotični na ovom nalogu nije objavio ništa od svojih podataka, pa ni to odakle je ili koliko ima godina, pozivamo nadležne da reaguju, s obzirom na to da ovaj profil svakako vodi neka osoba od krvi i mesa, koja kada ne izražava pedofilske sklonosti na društvenim mrežama slobodno šeta među našom decom.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*