ZA LJUBITELJE BIOSKOPA: Pogledajte repertoar bioskopa Cineplexx Niš

Ove nedelje se na repertoaru nalaze četiri nova naslova i premijerne projekcije filma „Zec Petar”

Bioskop Cineplexx

 

Bitka za Pacifik: Pobuna” 2D i 3D- Globalni sukob između čudovišta za masovno uništenje koja nisu sa planete Zemlje i super mašina koje su stvorene da ih unište, a kojima upravljaju ljudi, biće samo uvod u napad na čovečanstvo epskih razmera, u filmu „Bitka za Pacifik: Pobuna”. Džon Bojega igra pobunjenika Džejka Pentekosta, nekada talentovanog pilota čiji je otac postao legenda rizikujući svoj život da bi se osigurala pobeda čovečanstva nad monstruoznim „Kaiju“. Džejk je od tada napustio trening i obuku i oprobao se u svetu kriminala. Ali kada se pojavi još opasnija pretnja koja će uništiti naše gradove i dovesti svet do ruba opstanka, Džejku se pruža poslednja prilika da doživi očevu slavu, uz pomoć njegove otuđene sestre, Mako Mori koja predvodi hrabru novu generaciju pilota koji su odrastali u senci rata za spas čovečanstva.

 

 

„Stranci: Plen u noći”- Nastavak uspešnog horor hita Stranci (The Strangers) iz 2008. godine. U centru dešavanja je četvoročlana porodica, koja se zbog finansijske situacije seli u izolovanu kućicu. Nedugo nakon doseljenja troje nepoznatih ljudi počinju da ih maltretiraju, a borba za život tek počinje.

 

 

„Legenda o Konkubini” – Japanski budistički monah Kukai poslat je u Tang dinastiju u Kinu kako bi učio o kineskoj kulturi i civilizaciji.

„Legenda o Konkubini”

 

Za to vreme sprijateljuje se sa pesnikom po imenu Bai Letian. Odjednom, u gradu počinju da se dešavaju čudni događaji, smrti, između ostalih i Konkubine Yang, što se povezuje s demonskom mačkom koja teroriše grad. Monah i pesnik se udružuju kako bi istražili smrt Konkubine, prateći trag demonske mačke koji otkriva skrivene činjenice.

 

 

„Zaista, nikad nisi bio ovde”Hoakin Finiks se našao u ulozi traumatizovanog i emocionalno distanciranog ratnog veterana, i bivšeg FBI agenta, Džoa. koji živi sa dementnom majkom, ujedno i njegovom jedinom vezom sa onim što bi se moglo nazvati normalnim životom. Kritičari su njegovo briljantno izvođenje u ovom misterioznom trileru okarakterisali kao najbolje u njegovoj dosadašnjoj karijeri. Nakon rata i službe, Džo se okrenuo poslu plaćenika radi preživljavanja. Njegova specijalnost je spasavanje devojčica koje su postale belo roblje. Razlog njegove poslednje nasilne misije je Nina, ćerka njujorškog senatora, kidnapovana i smeštena da radi u bordelu na Menhetnu. Njegov zadatak je da je pronađe, dovede je kući i ubije svakoga ko mu stane na put.

 

 

PREMIJERNI VIKEND

 

„Zec Petar” – Animirano-igrani film „Zec Petar“ stiže na platno bioskopa Cineplexx Niš na premijernom vikendu 24. i 25. marta. Radnja filma počinje tako što Petar i njegova cela porodica preuzimaju farmu starog gospodina Gregora i počinju je uništavati bacajući voće i povrće na sve strane i praveći nered. Kada na farmu po svoje nasledstvo dođe mlađi gospodin Toma Gregor, koji je daleko bistriji i oštroumniji, za Petra to znači samo dodatni izazov, nikako prestanak zabave. Ali mladi Gregor nije samo neverovatan neprijatelj, već i potencijalni suparnik.

„Zec Petar”

 

On se zaljubljuje u lokalnu slikarku Bibu koja je ujedno i zekina surogat majka. Sada Petar ima dvostruko više razloga da otera uljeza što na kraju rezultira pravom bitkom, kako za farmu, tako i za naklonost lepe Bibe. Rivalstvo Zeca Petra i mladog Tome odvešće ih u veliku avanturu daleko van njihove idilične okoline pravac u gužvu londonske podzemne železnice, sve do opasnih ulica grada i nazad . Ali na kraju, Petar mora da shvati da šargarepa i slava nikada neće biti važni koliko ljubav i porodica.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*