KRVAVI OBRAČUN ISPRED SABORNE CRKVE: Ubo nožem poznanika, pa se sakrio u Pošti

Muškarac (32) je dobio ubod u rame, čovek star 36 godina posečen je po glavi dok je žena (40), koja je, takođe, učestvovala u sukobu, prošla bez povreda

Ilustracija: pixabay.com

 

Dvojica Nišlija povređena su danas u centru Niša na Trgu 14. oktobar kada su se potukla nakon čega je došlo i do potezanja noža.

Jedan muškarac (32) je dobio ubod u rame dok je čovek star 36 godina posečen po glavi a žena (40), koja je, takođe, učestvovala u sukobu, prošla bez povreda.

Kako saznaje telegraf.rs , tuča je započela oko 11 sati ispred niške Saborne crkve gde se ova trojka susrela.

„Svađali su se nasred ulice, vikali i tukli… Mladić koji je bio u društvu sa tom ženom je prvi napao i nečim posekao tog drugog iza uva. Ovaj mu je uzvratio i ubo ga u rame, a onda počeo da beži ka zgradi Pošte. Uleteo je unutra, zatvorio ih vrata i držao ih jer su ga ovo dvoje pratili. Žena ga je psovala i pretila mu, udarala je na vrata pokušavajući da uđe… Radnici Pošte su pozvali policiju, interventna se, čini mi se, stvorila tu za minut i privela sve troje – opisuje tuču jedan od prolaznika.

Niška policija potvrdila je da je dobila prijavu da je došlo do svađe i tuče izmedju tri osobe od kojih su dve povređene, i da je njihova patrola intervenisala.

 

Izvor: telegraf.rs

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*