KRAĐA U NIŠKOM KLINIČKOM CENTRU: Žena opljačkala doktora

Niška policija intenzivno traga za ženom koja je pokrala lekara zaposlenog u ovoj zdravstvenoj ustanovi i od njega ukrala 440 evra i 14.000 dinara, pa zatim sa kartice na bankomatu podigla 130.000 dinara

Niški Klinički centar / Foto: T.Todorović

 

Ona je iskoristila to što je doktor ostavio nezaključanu kancelariju, ušunjala se i iz njegovog ormana ukrala torbicu sa parama. Zatim je otišla do bankomata i zloupotrebila njegove platne kartice, pa je ukupna šteta koju je lekar pretrpeo veća od 1.500 evra.

U torbici koju je osumnjičena odnela bilo je 440 evra i 14.000 dinara. Međutim, kako je lekar na istom mestu držao i kartice, ona je pre nego što je uspeo da ih odjavi, sa bankomata podigla 130.000 dinara – kažu sagovornici iz istrage.

Niški Klinički centar ima obezbeđenje koje dežura na ulazu u ovu zdravstvenu ustanovu, ali s obzirom na veliki prostor, praktično je nemoguće da kontroliše stotine ljudi koji ovde svakodnevno traže zdravstvenu pomoć.

8 komentara

 1. Otkud znaju da je u pitanju žena?

 2. Preko kamera to može da se proceni, logicno?

 3. Kako se niko ne zapita odakle toliki novac doktoru koji je dosao na posao ili je to mozda normalno da doktori nose pozamasne sume novca kada dolaze na posao ili je to mozda zasluzeni baksis koji je zaradio u toj smeni,trebalo bi privesti i doticnog doktora na razgovor u policiju

  • Da, posto je zakonom zabranjeno da dr kod sebe ima 500 e, sram ga bilo, kriv je on sto ima, a ne ista koja ga je opljackala..otkud Vam pravo da tako nesto izgovorite? Razmislite li bar sekund pre nego sto krenete da pisete ovakve komentare?! I dalje se nastavlja hajka na doktore,vrlo uspesno, samo tako natavite…

 4. Bravo!!! Prvo uhapsiti žrtvu krađe!

 5. Bas me zanima da li platu u evrima prima kad ih tako nosi sa sobom kao dzeparac

 6. Zna gde radi, gde mu je kancelarija i ormarić, zna mu PIN platne kartice…
  Mislim da je u pitanju njegova žena :D

 7. Stvarno je sramota da lekar ima samo 500€ u novčaniku. Koliko godina se skoluje treba da ima bar 1000 u novčaniku i još toliko na kartici.
  A ovaj polupismeni polusvet – mogao sam da budem dr da sam hteo – sto nisi prijatelju, pa da vidim da li bi tad pričao isto.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*