KORUPCIJA U NIŠU Pokušao da podmiti komunalnog policajca sa 2.000 dinara

 

Lozničanin N.M. (33) osumnjičen je da je da je u Nišu sa 2.000 dinara pokušao da podmiti komunalnog policajca kako bi ga odvratio od pisanja prekršajnog naloga.

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Incident se desio na Bulevaru Medijana u Nišu prilikom kontrole korišćenja trotoara i pešačke staze.

„Patrola komunalne policije 6.novembra oko 15.35 časova uočila je veći broj automobila parkiranih tako da ometaju kretanja pešaka i biciklista. Prilikom izricanja prekršajnog naloga vozaču jednog od uočenih vozila i sačinjavanja foto-tehničke dokumentacije vezano za ovaj prekršaj, N.M. je postupajućem komunalnom policajcu u ruku stavio dve novčanice u apoenima od 1.000 dinara, u cilju izbegavanja pisanja prekršajnog naloga“, saopšteno je iz niške Komunalne policije.

N.M. je od komunalaca dobio obaveštenje da ovaj njegov akt predstavlja krivično delo, davanje mita o čemu je odmah obaveštena policija i Osnovno javno tužilastvo u Nišu.

Osumnjičeni je predat policajcima na dalje postupanje a načelnik Odeljenja komunalne policije Grada Niša Igor Džonić pohvalio je profesionalan, savestan i zakonit rad postupajućeg komunalnog policajca Petra Veličkovića.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*