KIŠA ILI SUNCE ZA URANAK? Evo kakvo nas vreme očekuje 1. MAJA!

 

Kiša će prestati da pada tek u utorak 3. maja u Beogradu i Novom Sadu, ali već u sredu će ponovo padati. U Nišu i Kragujevcu će konstantno padati kiša sve do 8. maja

clouds

Nažalost, sad već tradicionalno, za 1. maj, trebaće nam kišobrani, pokazuje prognoza Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije (RHMZ). Tog dana padaće kiša koja će biti praćena grmljavinom i vetrom.

Temperatura će se kretati od najnižih 12 do 24 stepena.

U planinskim krajevima najniža temperatura će dostići šesti podeok dok će negde dostići 20 stepeni. I narednih nekoliko dana nakon Uskrsa, padaće kiša, takođe praćena jakim grmljavinama.

U glavnom gradu nam, prema prognozi sajta en.sat24.com predstoji nešto drugačije vreme. Oni, naime sad za vikend prognoziraju 15 stepeni u glavnom gradu sa sunčanim vremenom u subotu i oblačnim u nedelju.

Prema prognozi Wethher2umbrella.com, u centralnoj Srbiji će u subotu biti oblačno sa temperaturama od sedam na Kopaoniku do 19 u Nišu, Vranju i Leskovcu. Na severu zemlje će biti sunčano sa najvišim temperaturama od 16 do 18 stepeni.

U nedelju će u većini mesta padati kiša, sa temperaturama od 7 na Kopaoniku do 19 u Prizrenu.

Kiša će prestati da pada tek u utorak 3. maja u Beogradu i Novom Sadu, ali već u sredu će ponovo padati. U Nišu i Kragujevcu će konstantno padati kiša sve do 8. maja, stoji na sajtu accuweather.com.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*