KAMERA SNIMILA NAPADAČA: U niškom naselju Komren opljačkana trafika (VIDEO)

Nepoznati muškarac na brutalan način opljačkao trafiku „DMN“ u niškom naselju Komren u noći između ponedeljka i utorka

Kamera snimila napadača;

 

Na sigurnosnoj kameri vidi se kako napadač ulazi u trafiku i odmah kreće fizički da se obračunava sa radnicom D.V. U toku obračuna muškarac uspeva da se „dočepa“ kase i uzme, za sada, nepoznatu količinu novca. Nakon pljačke, kako kažu očevici, on beži u pravcu Pribojske ulice i skreće Grahovačkom ulicom u naselju Branko Bjegović.

 

Kiosk „DMN“

 

Napadnuta radnica kaže da u kiosku ima i alarm, ali nije uspela da ga aktivira. Potrčala je za njim, ali je pljačkaš pobegao. Onda je počela da viče, a kada su se okupile komšije i rođaci svi su krenuli u potragu za pljačkašem koji je kako kažu očevici pobegao Grahovačkom ulicom.

Policija je odmah izašla na lice mesta i obavila uviđaj, a olakšavajuća okolnost je ta što se napadaču vidi lice, pa vlasnici kioska očekuju da će on brzo biti i pronađen.

U Policijskoj upravi Niš potvrdili su da je pripаdnicimа Ministаrstvа unutrаšnjih poslovа u Nišu, 13. decembrа ove godine, prijаvljeno rаzbojništvo u kiosku u Pribojskoj ulici.

„Rаdnicа nije povređenа“, saopštila je policija i dodala da su postupili po prijаvi i o dogаđаju obаvestili Osnovno jаvno tužilаštvo u Nišu.

Policijа preduzimа sve mere i rаdnje iz svoje nаdležnostu kаko bi rаsvetlilа okolnosti ovog dogаđаjа.

Inače, ovaj kiosk otvoren je avgusta 2017. godine od strane porodice koja živi u ovom delu naselja.

 

Pogledajte snimak napada:

 

Jedan komentar

  1. Ovog u zatvor ili nadnicu da rmba ko slon, jadna radnica

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*