Još malo karata za koncert Ivana Bosiljčića u Nišu!

Novogodišnju turneju poznati srpski glumac Ivan Bosiljčić počinje upravo iz Niša. Muzičko poetsko veče zakazano je za 11. decembar od 20 časova u Domu Vojske. Karte za ovo muzičko veče već se uveliko prodaju

 

Ivan Bosiljčić imao je u Nišu za Dan žena čak dva nastupa, ali je i to bilo malo u odnosu na interesovanje publike. I sada je interesovanje veliko, pa je još malo karata ostalo za koncert ovog popularnog srpskog glumca.

Cena karte je 1.000 dinara, a na ovom veoma specifičnom koncertu očekuje vas čudesan spoj muzike i pozorišne predstave.

Nosi uzbuđenje dramske predstave i kvalitet koncerta, pokazujući raskošni talenat našeg glumca u punom sjaju. Zato ne čudi što puni dvorane širom sveta a ulaznice su uvek rasprodate danima unapred.

– Neki kažu da je ovo koncert, neki da je poetsko veče, ja tvrdim da je ovo najbliže muzičkoj predstavi, jer sam ja pre svega glumac. Ono što je sigurno ovo je jedna glumačka ispovest. Sve što imam da kažem o svojim shvatanjima o životu, ljubavi, roditeljsvu, govorim kroz stihove velikih pesnika i kroz neke melodije koje svi znamo, a koje ćemo čuti na neki drugi način, poručio je Bosiljčić Nišlijama pred osmomartovski koncert u Nišu.

Sigurni smo, Ivan će pesmom razgaliti Nišlije jer pored obrade velikih domaćih i stranih hitova, ovaj glumac čarobnog glasa na koncertima rado kazuje stihove Antića, Šantića, Jesenjina i Bodlera na šta nijedna dama u publici ne ostaje ravnodušna.

– Ovo je veče u slavu velikih pesnika i nekih divnih melodija. Ništa ja ovde ne prepisujem sebi, ja sam samo neka antena, prevodilac. U vremenu kada vlada jedan rialiti sistem i kada smo svi svedoci koliko različitih štetnih sadržaja kroz medija dolazi do nas, publika se ipak odlučuje da dođe na koncert. Isti slučaj je sa kvalitetnim pevačima, sa teatrima, pozorišta nikada nisu bila punija, a svi znamo da finansijska situacija nije baš najsjajnija. Tako da to je meni veoma veliko ohrabrenje, rekao je tada Bosiljčić.

 

 

NIŠ, 11. decembar, 20h
Dom Vojske

Prodaja ulaznica:
Dom Vojske, biletarnica
Niške Vesti, Prvomajska 2
City Cafe, Park Sv.Save

Cena ulaznica:

1.000 dinara

Rezervacije: 063/490-460
(radnim danima od 8-16h)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*