INCIDENT NA STANICI: Vozač autobusa pretukao putnika

Nišliju O. C. pretukao je na stanici na Trgu kralja Aleksandra u petak oko 15 sati vozač gradskog autobusa, koji je saobraćao na liniji Železnička stanica-Duvanište, a svemu je prethodila svađa

Ilustracija, foto: M.Bukovac

 

Prema tvrdnjama očevidaca, vozač autobusa V. V. je naneo je putniku povrede od kojih se starac onesvestio nakon čega je prebačen u Urgentni centar, pišu Novosti.

Putnik O. C. (65) je na stanici počeo da lupa u vrata autobusa, najverovatnije zbog toga što vozač nije hteo da otvori vrata, nakon čega je zadobio udarac u glavu od vozača V. V. (45).

– Ja sam čekao autobus i odjednom sam čuo viku vozača koji preti! Dok sam prišao čovek je bukvalno bez svesti lezao na asfaltu. Tek kasnije su ga pridigli – tvrdi Nišlija I. I. koji je prisustvovao incidentu.

Kako objašnjava, građani su potom zaustavili autobus i nisu dopustili šoferu da napusti lice mesta dok nije stigla policija.

– Kad sam došla do autobusa čovek je bez svesti ležao na ulici, a ljudi su vikali: Da li je ubio čoveka – kažu očevici.

Niška policija potvrdila je da je incident prijavljen u 15 sati i da je došlo najpre do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna. Dodaju da se radi o autobusu koji saobraća na liniji Železnička stanica – Duvanište. Čitav slučaj prijavljen je Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu.

U Zavodu za hitnu pomoć nisu imali podatke o povredama u trenutku kada ih je naša redakcija kontaktirala, ali su naveli da je povređeni prebačen u Urgentni centar.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*