HOROR U NIŠU: Pretukao majku, pa se obesio čaršavom u ćeliji za policijsko zadržavanje

Nišlija D.Z. (50) obesio se jutros oko 10 časova u ćeliji za policijsko zadržavanje koja se nalazi u sklopu Kazneno popravnog zavoda u Nišu

 

On je sebi oduzeo život tako što je napravio omču od čaršava, okačio je o rešetke ćelije i obesio se.

Beživotno telo primetio je dežurni oko 10.30 časova prilikom obilaska, piše „Alo“.

Prema nezvaničnim informacijama, D.Z. je uhapšen noćas oko 2.30 časova zbog sumnje počinio krivično delo nasilje u porodici tako što je te iste večeri, nekoliko časova ranije – 28. februara oko 21 čas – u porodičnom stanu u centru Niša, pretukao majku i naneo joj vidljive povrede zbog kojih je završila u Kliničkom centru.

On je majci pretio da će da je ubije tako što će je zaklati a onda je oborio na pod i počeo da je tuče udarajući je pesnicama u glavu. Nesrećna žena zadobila je kontuzije tkiva oko očiju, a nakon prijave policiji, D.Z. je priveden posle čega mu je određeno policijsko zadržavanje, rekao je izvor lista.

Jutros oko 8.30 časova, D.Z. je zatražio lekarsku pomoć zbog srčanih tegoba jer se nije osećao dobro.

Pozvana je ekipa Hitne pomoći koja ga je pregledala i konstatovala da je imao tahikardiju. Posle odlaska lekara, pošto je ostao sam u ćeliji, on se obesio o čaršav.

U Višem tužilaštvu nisu mogli da saopšte više detalja.

„Nakon prijave događaja, policija je po nalogu Višeg javnog tužilaštva obavila uviđaj i radi na utvrđivanju svih okolnosti“, kaže portparol Višeg javnog tužilaštva u Nišu Vladimir Stanojević.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*