HIT U NIŠU: Nišlija „parkirao“ konja nasred glavne ulice u centru grada (FOTO) + (VIDEO)

„Ovo samo u Nišu može da se desi“ bili su samo neki od komentara nervoznih prolaznika koji su u čudom posmatrali ovaj prizor

Foto: N.Popović

 

Ova plemenita životinja je napravila veliku pometnju u centru grada nakon što ju je vlasnik vezao i ostavio na sred ulice.

„Mislim da ovaj čudan a u isto vreme i smešan prizor možemo videti samo kod nas i to u centru grada“ – rekao je za naš portal uz osmeh jedan Nišlija.

 

 

Kolona automobila se brzo stvarala u ulici Nikole Pašića a većina nervoznih vozača su nakon fotke ovog konjića u širokom luku zaobilazili “uredno” parkiranu životinju.

Na licu mesta našao se i snimio nekadašnji podoficir legendarne 63. padobranske brigade Hasan Omerović.

 

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

 

WP_20170307_17_33_04_Pro.mp4

U Nišu u centru grada ….interesantno….

Posted by Omerovic Hasan Omer on Tuesday, March 7, 2017

 

 

3 komentara

  1. Nije on parkirao, gledala sam dok policajac vezuje konja za znak a njega odvode u policiju. Najgore je što je konj tu sedeo satima, ne znam samo šta su bitno saznali dok su ga ispitivali što vodi zapregu kroz centar.

  2. Da li su mu zapisali tablice? :)

  3. … pre mesec dana jedna takva zaprega je zakrčila ulicu pored velike pijace pa su se vozači morali vraćati nazad … ali kako je to jednosmerna ulica … na bulevaru 12. februar ih je sačekivala policija i kažnjavala … !!!!!

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*