Globalna škola preduzetništva u Nišu u organizaciji AIESEC-a

Najveća organizacija vođena od strane mladih na svetu „AIESEC“ po treći put organizuje projekat „Globalna škola preduzetništva“

Globalna škola preduzetništva je projekat AIESEC-a koji je namenjen srednjoškolcima i studentima svih fakulteta i ima za cilj da podstakne mlade ljude na pokretanje sopstvenog biznisa i usavršavanje u oblasti preduzetništva.

Učesnici projekta imaće priliku da sa studentima iz Australije i Italije teorijski i praktično uče o poslovnim planovima, ljudskim resursima, marketingu, prodaji, finansijama i biznis trendovima kroz interaktivne radinice, edukacije i studije slučaja u trajanju od 5 nedelja. Mladi i ambiciozni inostrani studenti potrudiće se da svo svoje znanje i iskustvo iz oblasti preduzetništva prenesu našim studentima, i pomognu im da realizuju svoju preduzetničku ideju koju će razradjivati na samom projektu.

Projekat se realizuje u vidu interaktivnih radionica tri puta nedeljno u periodu od 17.07-30.08 u prostorijama Univerzitetske biblioteke „Nikola Tesla“ i podrzan je od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, kao i od strane privredne komore Srbije. Na kraju projekta se dobija I sertifikat. Ukoliko želiš da razviješ komunikacione veštine, timski i preduzetnički duh, kao i da upoznaš australijsku i italijansku kulturu i njihove biznis trendove, mozeš se prijaviti putem OVOG linka.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*