Globalna konferencija Youth Speak Forum u Nišu u organizaciji AIESECa

Globalna konferencija Youth Speak Forum, koja se održava u više od 120 zemalja sveta, po treći put se organizuje u Nišu

 

U omladini, njenim veštinama i idejama krije se svetla budućnost našeg društva, stoga je treba podržati i omogućiti teren za njen razvoj. Iz tog razloga će se 24. novembra sa početkom u 11:30 u Oficirskom domu u Nišu okupiti lideri vodećih kompanija sa ciljem da pomognu mladima i usade u njih klice ideja koje će promeniti svet.

Učesnici će imati priliku da čuju životna iskustva lidera, sve moguće teškoce koje ih mogu zateći na putu ka uspehu, savete kako da ih što lakše prebrode, da nauče neophodne veštine koje će im pomoći u budućem radu i odnosu s ljudima. Neki od govornika ove godine biće Branko Krsmanović, osnivač KupinaFilm kulturnog centra, kao i Miloš Milošević, branch manager u kompaniji Adecco Serbia. Partnerske kompanije Erste Bank, ApexSQL i OIP pobrinule su se da prisutni steknu nove veštine na interaktivnim radionicama.

Tema ovogodišnjeg Foruma „Take action – Become CEO“ inspirisaće svakog od učesnika da bez straha učine korak ka promeni, koristeći svoje ideje, koje će tog dana evoluirati.

Učesće na Forumu je besplatno, međutim, zbog ograničenog broja mesta, obavezno je prijaviti se ovde

Ovu konferenciju organizuje najveća organizacija na svetu vođena od strane mladih – AIESEC, koja ima za cilj razvoj liderskog potencijala u mladim ljudima kroz različite aktivnosti. Obzirom da je neformalno obrazovanje jako bitno mladima danas, AIESEC pruža mogućnost rada na tome kroz Youth Speak Forum!

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*