FK Radnički: Zvezdo, i na pijaci kad nešto kupiš moraš novac da daš!

Zvezda je, sada se saznalo, kupovala igrače bez novca. Sva pojačanja je dovela na račun stare slave i dugogodišnjeg prijateljstva, rekao je Dejan Propadalo

FK Radnički Niš
Foto: Vojkan Andrejić

 

Nema dogovora na relaciji Radnički – Crvena zvezda. Strasti se ne stišavaju oko transfera igrača i spor se pravi oko toga koji je sud nadležan, dok se sve vreme ignoriše jasnoća definicije kupoprodaje: ono što kupiš moraš da platiš.

Uprava niškog Radničkog optužila je Crvenu zvezdu da nije uplatila novac za igrača Milana Pavkova, onda je direktor beogradskog kluba Zvezdan Terzić loptu vratio u Niš, da bi Nišlije, preko potpredesnika Dejana Propadala uzvratile “udarac”.

– Umesto da razgovaramo o tome kada će Zvezda da ispuni svoje obaveze koje je preuzela potpisivanjem ugovora, mi raspravljamo o nečijem proročanstvukako će ko da odlučujeo sporu između dva kluba. Ta odluka je na institucijama FSS. Ne smemo dozvoliti da neki od fudbala prave pijacu. Mada je i pijaca bolja od ovoga, jer kada odeš da kupiš nešto, poneseš novac. Zvezda je, sada se saznalo, kupovala igrače bez novca, odnosno sva pojačanjaje dovela na račun stare slave i dugogodišnjeg prijateljstva – rekao je potprecednik kluba iz Niša Dejan Propadalo.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*