Filmski susreti: Glumica večeri Nataša Ninković

 

Protagonistkinja ostvarenja „Bez stepenika“, Nataša Ninković proglašena je za glumicu četvrte večeri Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma u Nišu.

Foto: Facebook

Foto: Facebook

 

Odluku o tome da Nataša Ninković bude proglašena za glumicu večeri donela je niška publika svojim glasovima, saopšteno je u festivalskom centru, javlja Tanjug.

Protagonisti sinoć prikazanih filmova Talog, Bez stepenika i Za kralja i otadžbinu govorili su o ostvarenjima u kojima su učestvovali, a reditelj filma Bez stepenika Marko Novaković govorio je o saradnji sa preminulim Vlastimirom Đuzom Stojiljkovićem koji u tom filmu igra glavnu ulogu.

Kako je niška publika spominjanje imena glumačkog velikana pozdravila dugotrajnim i toplim aplauzom, Novaković se zapitao kako bi to izgledalo da se Đuza mogao pojaviti na Letnjoj pozornici.

Učesnici festivala koji obeležava pola veka postojanja i koji je nastao kao „mala Pula“ primetili su da je festival postao sam svoj vlasnik pošto je ovogodišnje trajanje zašlo u drugu polovinu ili u 51. godinu postojanja.

Nagradu publike u prve tri večeri poneli su i glumci Petar Strugar, Jovana Stojiljković i Nikola Rakočević.

Đuza Stojiljković i Nataša Ninković u filmu „Bez stepenika“

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*