“Er Srbija“ zatvara poslovnice u Nišu, Novom Sadu i Užicu

 “Er Srbija“ je u procesu zatvaranja poslovnica u Nišu, Novom Sadu i Užicu, u skladu sa poslovnom politikom smanjenja troškova i efikasnijeg poslovanja, rečeno je danas Tanjugu u nacionalnoj avio-kompaniji

Ilustracija

Ova odluka je, kako kažu, došla kao logičan korak nakon opadanja broja kupljenih karata u tim poslovnicama, budući da su se navike savremenih putnika vremenom značajno promenile.

– Naši gosti danas su više zainteresovani za kupovinu karata preko interneta, Kontakt centra i ovlašćenih turističkih agenata, što je trend koji se primećuje i kod većine drugih svetskih avio-kompanija. Er Srbija mora da se menja u skladu sa tehnološkim promenama i promenama uslova na tržištu, naveli su iz kompanije.

Pored toga, kako dodaju, dva poslovna prostora od tri navedene poslovnice, Er Srbija je morala da iznajmljuje, što je bio dodatni trošak, koji nije bio racionalan.

Glavne poslovnice u Beogradu, koje posećuje značajan broj klijenata i koje predstavljaju ne samo mesto prodaje karata već i servisni centar, nastavljaju sa redovnim radom, poručili su iz “Er Srbije“

 

 

(Novosti/Tanjug)

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*