„Dunkirk” u bioskopu Cineplexx Niš

Najnovije remek delo proslavljenog reditelja Kristofera Nolana premijerno dolazi na veliko platno bioskopa Cineplexx Niš u sredu 19. jula u 20 časova

 

Ne propustite epsku akcionu dramu koja će vas odvesti do istorijskog grada Denkerk i upoznati sa događajima tokom neverovatne bitke u ovom gradu. Najbolja mesta vas čekaju, jer su karte za ovu uzbudljivu akcionu dramu već u prodaji na blagajni bioskopa Cineplexx Niš.

Radnja drame iz Drugog svetskog rata se odvija oko britanske vojske koja se povlači iz grada Denkerk 1940. godine. Priča prati vojnike savezničkih snaga iz Belgije, Kanade, Velike Britanije i Francuske, koji su odsečeni i opkoljeni od strane nemačke vojske za vreme bitke za Francusku. U doba krize i uništenja, opstanak je pobeda… Tokom evakuacije savezničkih snaga tada, spašeno je skoro 400.000 vojnika.

Kristofer Nolan, režiser filmske trilogije „Mračni vitez“, „Početak“ i „Međuzvezdani“, predstavlja nam događaj koji je oblikovao naš svet, a sve pod snimateljskom palicom izvanrednog Hoyte Vam Hoytema, poznatog po filmovima “Međuzvezdani”, “Ona” i “Spektar”. Glavne uloge u filmu tumače: Tom Hardi, Kilijan Merfi, Kenet Brana i Džejms Darsi.

Trejler filma:

Film se nalazi u distribuciji Blitz distributerske kuće.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*