DRAMA U NIŠU: Valjak ostao bez goriva pa uleteo u dvorište kuće, vozač iskočio

Teška mašina se zaustavila nakon što je udarila u ogradu jedne kuće, a o silini udarca svedoči uništen zid, polomljena ograda i komad bandere koji je ostao da visi u vazduhu

Ilustracija

 

Samo pukom srećom niko nije stradao u nesvakidašnjoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko deset sati u Ulici Babičkih odreda 23 u Nišu.

Do nezgode je došlo kada je, prema tvrdnjama očevidaca, građevinskom valjku nestalo benzina usled čega se oteo kontroli pa je vozač iskočio a mašina nastavila da se kreće ovom izuzetno prometnom ulicom.

Teška mašina se zaustavila nakon što je udarila u ogradu jedne kuće, a o silini udarca svedoči uništen zid, polomljena ograda i komad bandere koji je ostao da visi u vazduhu.

Miodrag Jovančić, svedok udesa kaže da mu je pažnju skrenula jaka buka.

– Taj zvuk je najviše podsećao na onaj koji prave tenkovi. Video sam valjak i odmah mi je bilo jasno da nešto nije u redu, jer se kretao bez kontrole. Iznenada je skrenuo levo, a zatim sam video kako vozač iskače. Pritrčao sam mu i pitao ga je li dobro, jer sam primetio da krvari. Kazao mi je da mu je nestalo benzina, pa da je otkazao upravljački sistem. Pozvao sam Hitnu pomoć koja ga je odvela do bolnice – svedoči Jovančić.

Meštani ove ulice užasnuti su nesrećom jer, kako kažu, pravo je čudo da su svi živi i zdravi.

 

 

(Telegraf.rs)

2 komentara

  1. nije tacno…vozac valjka, tesko povrdejan i operisan od stren vrhunske ekipe na niskoj neurohirurgiji

  2. Vozač sigurno dobio posao preko veze,njegov predpostavljeni bez odgovarajuće škole,na žalost to je naša realnost,mito i korupcija

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*