DIREKTOR KLINIČKOG CENTRA NIŠ: Nemojte da me blatite i lažno optužujete!

 

Zato što za četiri godine nisam ukrao ni dinar, evro ili dolar, a potpisivao sam račune na više od 30 milijardi, pokušaće da nađu neki račun od par stotina dinara, kao najveći greh… – ovo je samo jedan od „prljavih“ poteza koje aktuelni prvi čovek Kliničkog centra u Nišu dr Zoran Radovanović očekuje do 29. oktobra, kada će biti raspisan konkurs za izbor novog čelnika pomenute zdravstvene ustanove.

Dr Zoran Radovanović | Foto: Facebook

Dr Zoran Radovanović | Foto: Facebook

 

Svojevrsni, nesvakidašnji post je objavio na „Fejsbuku“, apelujući na potencijalne protivkandidate da ga u predstojećem periodu „kampanje“ ne blate i lažno ne optužuju, što je izazvalo burnu reakciju na društvenim mrežama…

– Narednih dana će „naprasno“ pacijenti ili slučajni prolaznici početi da šalju fotografije nekim redakcijama, pa će u novinama pažnju privlačiti naslovi tipa „Skandalozno“, „Horor“, „Bruka u Kliničkom centru Niša“… za šta će optuživati direktora. Očekujem da će mi „pravi prijatelji“ davati savete da se pazim, a već su napisali „anonimnu prijavu“ i prosledili je „probranim medijima“. Počeće i „dobronamerne preporuke“ da napustim SPS i učlanim se u SNS, zarad mesta direktora – kaže dr Radovanović, navodeći da neće ni pomisliti da „iz predostrožnosti“ skida fotografije svojih prijatelja i braće…

FB post dr Zorana Radovanovića

FB post dr Zorana Radovanovića

 

Radovanović je u objavi takođe naveo da očekuje da će mu „pravi prijatelji“ davati savete da se pazi od nečega, a već su napisali „anonimnu prijavu“ i prosledili je „probranim medijima“, kao i da ga savetuju da napusti SPS i učlani u SNS zarad mesta direktora.

U podužem tekstu je podsetio i na to da je tokom protekle četiri godine radio časno i pošteno, pa Klinički centar u Nišu ostavlja u znatno boljem stanju nego kad ga je preuzeo.

– Zoki Radovanović je Srbin, pravoslavac, otac, oženjen, pravi prijatelj, brat, patriota, pripadnik 63. padobranske brigade, profesor, doktor, normalan, brzo pričam i pritom šuškam, ali i neko ko nije lopov, prevarant, ugovarač tajnih ugovora, maneken farmaceutskih kuća, procenat majstor, zapošljavač za pare ili uslugu – naveo je još aktuelni direktor KC, napominjući da su napadi na njega već započeli, a njegova porodica to teško podnosi.

Foto: M. Bukovac

Foto: M. Bukovac

 

Kaže, neka Upravni odbor Kliničkog centra i Vlada Srbije za direktora izaberu koga hoće, ali on ne želi da ga „lokalni“ napadaju. Poručujući kako neće dozvoliti da mu bilo ko „bezobraznim radnjama udara na porodicu, obraz, ime i prezime, čast, poštenje..“ tekst na „Fejsbuku“ je završio porukom: „Srećno svima… Srbija do Tokija“!

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*