DEVOJKA KRALA, MOMAK POTEGAO NOŽ: Krvavi ponoćni sukob u centru Niša zbog pakle cigareta!

 

Mlađi muškarac uboden je nožem u noći između ponedeljka i utorka u najstrožem centru Niša. Slučaj se odigrao nekoliko minuta pre ponoći ispred trafike kod knjižare „Hieroglif“ na niškom keju.

centar-noz-2

Mladić i devojka su u prolazu svratili po cigarete ali se bezazlena kupovina pretvorila u krvavu tuču. Prema kazivanju očevidaca, dok je mladić razgovarao sa trafikantom, devojka je ukrala paklu cigareta.

– Komšija, ukrade ti i ova cigarete – uzviknuo je mladić, koji je stajao pored susedne trafike.

Očevidac krađe bio je uporan da uzme cigatere devojci ali je ona rekla da ih je bacila u mrak iza trafike. U tom trenutku je ragovao i njen momak navodno da zaštiti devojku od nasrtljivca pa je potegao nož.

Srećom napadnuti je primetio nož i izvio se u stranu da eskivira udarac. Nož ga je zaparo u predelu bubrega a drugim udarcem momak ga je zakačio po obrazu. Posle toga momak i devojka su pobegli a na licu mesta stigle su patrole policije i privatnog obezbedjenja.

– Trafikant se nije snađao na vreme da pritisne „panik taster“. Trafika je pod obezbeđenjem i momci su stigli za minut dva od alarma koji je nažalost kasnije aktiviran pa je napadač pobegao – kaže sagovornik.

Na licu mesta za pet minuta je stigla i Hitna pomoć i povređenog prevezla na Hiruršku kliniku. Prema prvim saznajima sa Klinike,povrede nisu opasne po život. Niška poliija je na osnovu sazanja i tragova sa lica mesta pokrenula potragu za mladićem i devojkom.

Inače, za predhodnih desetak dana ovo je drugi napad nožem u Nišu. Prethodni se dogodio, podsetimo, u kafani Stara avlija u Dušanovoj ulici.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*