DESIMIR STANOJEVIĆ OBOŽAVA BOKS I FUDBAL: Nokautirao sam majku i bio vođa navijača Radničkog iz Niša

Poznati srpski glumac Desimir Stanojević u mladosti se bavio boksom, nehotice je pokazivajući bokserske veštine nokautirao i majku, a posebno je vezan za niški Radnički

Desimir Stanojević
Foto: NiškeVesti.rs

Stanojević, koji je napoznatiji po ulozi Vukašina Golubovića u seriji Srećni ljudi je ljubav prema sportu stvorio kao navijač Radničkog iz Niša, a na Čairu je bio i vođa Meraklija.

Počeo sam kao navijač. Bio sam vođa navijača niškog Radničkog, popularnih Meraklija. Imam čak i sliku negde, kako udaranjem u doboš komandujem navijanje. Kasnije sam počeo da se bavim raznim sportovima.

Srce pripada Radničkom iz Niša, Crvena zvezda je uvek bila pod B – otkrio je svoje navijačko opredeljenje, a istakao je da posebno uživa u boksu, koji je trenirao u mladosti.

Uvek sam gledao da se razlikujem od mase. Dok su svi išli na fudbal ili košarku, ja sam u Radničkom trenirao boks. Uživao sam u njemu, obožavam ga. Osvajao sam i neke medalje u pionirsko-omladinskoj konkurenciji, ali nije to bilo ništa ozbiljno.

Koliko sam ga voleo i zapravo živeo, ilustrovaću vam na jednom primeru – nokautirao sam rođenu majku! Ali ne namerno, naravno. Znate kako deca kada dođu sa treninga pokazuju roditeljima šta su naučili. Dođem kuči i kažem mami: „Daj da ti pokažem šta smo vežbali!“ Ruka se slučajno omakne i ona se onesvesti od uradca. Celo naselje se sjatilo da pomogne ženi. To mi je prvo sećanje kada kažete boks – piše „Kurir“.

Desimir ističe i da rekreativno igra tenis, da posebno navija za Jelenu Janković, ali i da ne voli vaterpolo, jer sudije često ne vide sve, naročito ono što se dešava pod vodom.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*