Dečak povređen u centru Niša dok je bežao od psa

Bežeći od psa koji ga je jurio u centru Niša, dečak star 15 godina propao je oko 15h kroz staklenu kupolu podzemnog prolaza, navode očevici nesrećnog događaja

Ilustracija
Foto: M. Bukovac

 

– Čuo sam samo prasak i video dečaka kako pada kroz podzemni prolaz. Pao je glavom i leđima, nadam se da je dobro, ali pao je sa velike visine, ovde sigurno ima više od pet metara, rekao je jedan od očevidaca.

On je kazao da je dečak pao na sto kafića koji se nalazi ispod kupole, što je donekle ublažilo pad.

Prodavci iz butika koji se nalaze u blizini kupole kroz koju je dečak propao kažu da nisu ništa videli, ali su čuli prasak stakla i videli dečaka kako leži na betonu.

U Hitnoj pomoći u Nišu kazali su za agenciju Beta da je njihova ekipa još angažovana na zbrinjavanju dečaka i da će težina povreda biti poznata uskoro.

 

Jedan komentar

  1. Pa kako moze da propadne kroz kupolu za podzemni prolaz jedino ako je skocio na nju posto svi mi znamo da su kupole staklene za podzemni podignute od zemlje i ogradjene ogradom dakle jedino ako je skocio na nju tako da mi se ta prica oko psa ne uklapa vec je verovatno neki mangup mali koji je skako po staklu pa je propao

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*