DANIMA SEDI NA KLUPI I ODBIJA POMOĆ: Niš se podigao na noge da pomogne ovom mladiću

Nišlija je na svom Fejsbuk profilu podelio sliku i tekst koji su ovaj grad podigli na noge

Foto: Facebook / Mladen Stanić

 

– Nišlije, da li ste primetili momka koji spava po klupicama na keju kod amfiteatra? Izuzetno je prljav ali zato vrlo dobroćudan. Maločas je sedeo ovako nepomičan. Prišao sam mu i saznao da, naravno, nema kuću, da je iz Inđije ali već duže ovde. Vidi se da nema ni gde da se okupa a koliko vidim ni sa kim da porazgovara. Međutim dostojanstveno je odbio neku veću pomoć, i sve što je tražio je JEDAN BUREK jer je veoma gladan! Ali ne prosjači, ne vuče nikog za rukav po centru da mu „da neki dinar“.

– Nema smisla da se silne pare bacaju na pića i bakšiše po Kazandžijskom a da se ovaj dečko preskače i ignoriše kao đubre od limenki i flaša koje se pravi po tom istom mestu od strane idiota svakog vikenda. Svako ko želi da se uključi u akciju da pomognemo ovom mladiću, makar u vidu hrane i higijene neka se javi u poruci, i najsitnija stvar značiće puno – napisao je Mladen Stanić na svom Fejsbuk profilu.

Ova objava na Fejsbuku privukla je pažnju mnogobrojnih Nišlija, koji su u komentarima naveli da su ovog dečka primetili, a neki su čak ponudili pomoć u vidu hrane ili garderobe.

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*