DANAS JE 8.MART – DAN ŽENA: Ovo su najlepše čestitke za osmi mart

Međunarodni dan žena ili, kolokvijalno, Osmi mart, dan je posvećen ženama i slavi se svake godine 8. marta. Ovaj dan je nastao kao dan borbe za ekonomsku, političku i socijalnu ravnopravnost žena i muškaraca

Foto: pixabay.com

 

Ovo su najlepše SMS poruke za Dan žena:

 

– Dok se zemlja bude okretala, ja ću te voleti, dok sjaje zvezde, ja ću te maziti, kad vetar duva, ja ću te paziti, kad izađe sunce, shvatićeš da te volim! Srećan 8. mart

– Na ovaj praznik uživaj u sreći, nek ti ljubav bude saputnik najveći, neka ti sve lepo kroz život šparta i ne samo ovog, već svakog 8. marta.

– Volim te što si najlepša bajka i što si rođena da budeš baš moja majka. Srećan ti osmi mart.

 

Foto: pixabay.com

 

– Srećan ti Međunarodni dan lepih uspešnih i inteligentnih žena. Ukoliko neku poznaješ prosledi dalje. Nazad ne moraš, za sebe znam!

– Šaljem ti zvezdu najlepšeg sjaja, šaljem ti puno srece bez kraja, šaljem ti ljubavlju ispunjen san i najlepše želje na ovaj dan.

– Ova poruka prenosi sreću i dobro raspoloženje! Makar na trenutak uživaj u osećanju da neko uvek misli na tebe.

– Cveta ruža usred žita, ljubim onu koja čita, ljubi i ti onog ko šalje, pa nek ruža cveta i dalje! Srećan ti 8. mart.

 

Foto: pixabay.com

 

– Ispuni godine životom, a ne život godinama, i ne dozvoli da te uz osmeh i poklon prevare u trenu i samog osmog marta cene kao ženu! Srećan 8. mart.

–  Pruži mi ruku da te odvedem gde se i tužni smeju. Pođi sa mnom gde oblaci sreće večito greju. Pusti da ti pokažem kako anđeli dišu i kako oni VOLIM TE pišu.

– Budi ponosna što si žena, mudra i dostojanstvena! Lepa, topla, hrabra, a nežna važna i neizbežna. Po srcu ujedno i slaba i jaka, uloga naša nije laka. A ko još lake stvari ceni!

 

 

(Opusteno.rs)

 

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*