DA LI STE GA VIDELI?! Nestao radnik “Mediane”

Poslovođa u Službi za sakupljanje i transport otpada u “Mediani” Dejan Živadinović nestao je u utorak 27. juna. On je izašao s posla, rekavši da ide do lekara, kada mu se gubi svaki trag. Iz niške policije kažu da je nestanak prijavljen juče oko 16 i da uveliko tragaju za njim

Dejan Živadinović; Foto: Privatna arhiva

 

Izašla sam na parking i videla da mu nema auta. Posle toga sam saznala da je pitao šefa da u periodu od pola 9 do 10 sati izađe i da ode do Mašinske ambulante da da krv. Međutim, tamo su rekli da je bio prozivan oko 11 sati, ali se tamo uopšte nije pojavio – priča Živadinovićeva supruga Marija.

Međutim, kasnije je od kolega saznala da je Dejan kolima “proleteo” Mramorskom ulicom gde se nalazi sedište „Mediane“, nakon čega mu se gubi svaki trag.

Njegova supruga, koja takođe radi u JKP “Mediana” kaže da ga je prvo tražila po gradu a onda prijavila policiji nestanak.

U policiji sam pitala sam da li mogu da ga lociraju po telefonu, kola su sa kodiranom bravom, znam da i to može da se prati, da se vidi bar poslednja lokacija gde je bio. Dobila sam odgovor od njih da Zakon o zaštiti privatnosti punoletnih kaže da to nije izvodljivo – kaže Živadinovićeva.

Njen suprug je, dodaje, pre mesec dana imao „veliki problem na poslu zbog čega je imao i psihičkih problema“. Supruga kaže da sumnja na sve, ali tvrdi da nestali Dejan nije neko ko bi otišao od nje i dece, a da se ne javi – piše portal „Južne vesti“.

 

Svi koji budu imali neke informacije u vezi sa nestankom Dejana Živadinovića mogu da jave policiji na 192.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*