Čak 10 premijera na Sajmu automobila u Nišu!

Ljubitelji automobila, ponovo će moći da uživaju u svojim omiljenim modelima, ali i da vide nova dostignuća kada je auto industrija u pitanju. Deveti po redu „Auto Moto Fest Niš 2018.“ u organizaciji City Marketing Centra biće otvoren 5. oktobra u 11 časova u hali „Čair“ u Nišu i trajaće do 7. oktobra, najavljuju organizatori

Deveti po redu „Auto Moto Fest Niš 2018.“ u organizaciji City Marketing Centra

 

Ljubitelji automobila, ponovo će moći da uživaju u svojim omiljenim modelima, ali i da vide nova dostignuća kada je auto industrija u pitanju. Deveti po redu „Auto Moto Fest Niš 2018.“ u organizaciji City Marketing Centra biće otvoren 5. oktobra u 11 časova u hali „Čair“ u Nišu i trajaće do 7. oktobra, najavljuju organizatori.

Ove godine na najvećoj privredno-turističkoj manifestaciji južno od Beograda premijerno će biti izloženo čak 10 vozila.

„Pežo će u Nišu imati srpsku premiijeru modela 508. Serijska proizvodnja tog modela još nije počela, proizvedeo je samo 5 takvih automobila, od kojih će jedan ekskluzivno biti izložen u hali „Čair“, ističu organizatori.

Toyota će imati srpsku premijeru njihovog graskog automobila Aygo“, Citroen će se predstaviti modelom C4 Cactus“, dok će Hyundai imati čak tri srpske premijere: „Hyundai Tucson“, restilizovana verzija, „Hyundai 20“ i najnoviji model „Hyundai Santa Fe„.

„Nissan će takođe izložiti po prvi put u Srbiji restilizovanu verziju „Nissan Juke“, veoma atraktivan model u simpaničnim bojama. Ovaj model namenjen je uglavnom za mlađe vozače pa je i dizajniran tako. Ovaj proizvođač automobila po prvi put u Nišu izložiće i Nissan Micra, model koji je totalno drugačiji od njegovih drugih modela“, kažu organizatori sajma.

Jepp će se između ostalog predstaviti i modelom „Jeep Compass“, Renault je najavio nišku premijeru modela „Renault Scenic“, Dacia modela „Duster“,Nišlije će prvi put u svom gradu videti i Fiat tipo“ u karavan verziji, Volkswagen će prikazanti novi „T-Roc, dok će Škoda i Seat imati na niškom sajmu srpsku premijeru. Škoda će izložiti Fabiju FL, a Seat najnoviju Ibicu.

„Najveću atrakciju sajma najavio je Ford. Njihov atraktivni najnviji sportski model naći će se u hali Čair i sigurno će privući veliki broj ljubitelja četvorotočkaša, kao što je to bio slučaj prošle godine.“

I električni bicikli će naći svoje mesto na sajmu, biće tu ponude i za ljubitelje motora.  Ponovo je na sajmu Volkswagen Seat, biće tu i Micubiši. Svoj najnoviji program predstaviće i Yamaha, tako da će verovatno na sajmu Nišlije moći da vide njihov najnoviji model „Nikon“.

„Reč jeo motoru veoma neobičnog izgleda, jer napred ima dva točka, a nazad jedan. Ovakav raspored točkova doprinosti većoj stabilnosti“, ističu.

 

Na Auto moto festu u Nišu ponovo će moći ispred hale da se vide i atraktivni modeli oldtajmera, ali i teretna i dostavna vozila.

Svi distributeri su najavili sajamske popuste.

 

SAJAM AUTOMOBILA U NIŠU

Sajam automobila u Nišu je najposećenija privredno-turistička manifestacija južno od Beograda. Tih dana u Niš dođe i preko dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona, koji svake godine imaju priliku da vide evropske i srpske premijere najprodavanijih brendova automobila. 

 

Auto Moto Fest Niš 2018. od 05. do 07 oktobra.
Radno vreme sajma od 10 do 20 časova.
Više informacija na sajtu: sajamautomobila.com

 

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*