Brutalan odgovor Danijeli iz Niša, koja je kukala zbog praznih koverti na svadbi: Bednice, hoćeš da ti gosti plate venčanje?

Slučaj Danijele izazvao je veliku raspravu među ljudima, a mnogi su pobesneli što se mlada usudila da komentariše prazne koverte na svadbi

Foto: pixabay.com

 

Slučaj Danijele Nikolić (30) iz Niša koja je na svojoj svadbi, od 150 zvanica, zatekla 15 praznih koverti, podelio je Srbiju. Dok jedni smatraju da je potpuna nekultura i nepoštovanje da neko dođe na svadbu bez poklona, poturajući praznu kovertu, drugi smtaraju da je mlada kriva što je ovo zamerila gostima.

 

Kako piše telegraf.rs, pored dosta pozitivnih komentara, koji su podržali Danijelu, bilo i dosta onih koji su shvatili da je Danijela zvala goste na svadbu samo zbog poklona. Ovo su samo neki od osuđujućih komentara:

To je neka osveta ili su nešto i sami tako uradili“.

“Tako i treba, zašto organizuješ svadbu ako nemaš novca za to. Šta hoćeš da gosti plate tvoju svadbu. Pre ću za svoj novac da izađem negde da se lepo provedem nego da tebe finansiram”.

“Da si na svadbu pozvala samo ljude koje si volela, a ne da praviš zaradu povećanim prometom, ne bi bilo praznih koverti”.

Zoveš me da platim svoje prisustvo… bedno“.

“Sramota njena, što je zvala goste zbog para….pa nije trebala ni praviti svadbu, ako je pravila da bi joj “prijatelji ” doneli pare, sram te bilo“.

” Kamo sreće da si kao mlada bila zadovoljna sa mašinom za rezance, a da te koverte nisu interesovale”.

Zaboga od 150 je bilo 15 praznih? Pa šta? I to je previše, jer se za svadbu pozivaju prijatelji da se okupe i proslave, a ne da plaćaju veselje“.

 

Foto: pixabay.com

 

Kako piše telegraf, bilo je i brutalnih odgovora:

“Skontala sam da je bolje otići na sahranu. Nema koverata, a može da se jede za džabe. I ako doneseš flašu vode umesto rakije domaćin ti, i da hoće, ne može zameriti”.

Pa znaš li kad će neko da ti dođe na babine posle ovoga sto si izjavila za goste na svadbi“.

7 komentara

  1. Ti gosti, koji su doneli prazne koverte ili jos gore stavili obican papir u kovertu da izgleda kao da ima para unutra, su obican šljam i oličje nekulture i seljacizma. Bolje da nisu doneli nista nego da se tako osramote i ponize mladence koji ulaze u novi zajednicki zivot. Sramota nevidjena. To im nisu nikakvi prijatelji koji su se usudili da tako nesto urade.

  2. Dkaz da smo lud narod. Zbog toga smo tu gde jesmo. Ne znamo za nikakav red i zaboravljamo običaje. Već promovišemo svoje neke vrednosti, proizvoljno kako kome padne trenutno na pamet !!!!!!!!!!!!

  3. lud zbunjen normalan

    Kakvo je ovo vreme doslo?Kakvi smo to ljudi postali? Uzas

  4. A zasto se neko onda krije iza prazne koverte, ako smatra da je potpuno u redu da se na svadbu dodje bez poklona? To je cist seljacizam i nekultura. A pritom i licemerje. Sto se onda niste potpisali na tim praznim kovertama i licno mladencima rekli otvoreno kako ste se poneli? Strasno. Ovo je dno dna. Kuda ide ovaj svet.

  5. Ovde se vidi kakav smo narod. Niko ne pravi veselje zbog poklona i novca vec da bi okupili familiju i prijatelje, a ta familija i prijatelji ako imaju malo obzira i savesti darivace onoliko koliko moze, jer svakom mladom bracnom paru je svaki dinar dobrodosao… Razumem da je nestasica i da se nema,al sve moze sa se objasni. Ja ako sam na svim svadbama nosila lepe poklone i davala novac ocekivala bi i da mi se vrati istom merom….

    • Baš tako. Svuda sam bila pozivana i hvala Bogu, išla na veselja. Uvek sam unapred odvajala novac, pogotovu za mladence, ma koliko ne imala para… Kada je došlo vreme da i ja stanem pred oltar, vraćeno mi je istom merom, šta više, dobila sam mali broj poklona u poredjenju sa novcem u kovertama. Mišljenja sam da je ova mlada nekako ,,zadužila“ ljude koji su joj uvalili prazne koverte. Ima i toga.

  6. ma ovo je vec bilo i prosle godine. Isti tekst.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*