BRAVO! „Hipi dolina“ oduševila publiku na Filmskim (VIDEO)

Ovogodišnje zatvaranje Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma u Nišu prošlo je u znaku velike premijer niške priče o Hipi dolini. Ovo je četvrti film produkcijske kuće City Marketing Centar koji zatvara Filmske susrete, na šta je ova kuća veoma ponosna

Foto: NiskeVesti.rs

 

Pred punom letnjom pozornicom poklonila se niška ekipa koja je stvarala ovaj dokumentarni film, koji nosi pregrš emocija. Priču su dočarali Dragan Ara Aranđelović, disk džokeji Miki Lazić i Bane Miljković, Vladimir Vanja Stanojević, Dubravka Katić, sociolog Đokica Jovanović a tu su bile i mlađe snage Aleksandar Mihailović, Nikola Mihailović, Nina Aritonović i Mladen Dragutinović.

U publici je vidno bilo više sredovečnih Nišlija koji su gromoglasnim aplauzom pozdravili aktere filma, njihove komšije i prijatelje.

 

Foto: NiskeVesti.rs

 

Dokumentarno-igrani film „Hipi dolina – Ceo svet u jednoj dolini“ je naša gradska priča kažu svi oni koji su u sat vremena pokušali da dočaraju to vreme, kroz događaje koji su njima promenili život.

Film je režirao Boban Rajković po scenariju Vladimira Ristića, a producirao Citi Marketing Centar iz Niša na čelu sa producentom Oliverom Paunovićem.

„Prezadovoljan sam reakcijom Nišlija koji su sinoć videli film. U publici smo primetili brojne sredovečne Nišlije koji su uz osmeh gledali svaki minut našeg dokumentarca. Mnogi su nam prišli i čestitali a mi smo upravo to hteli, da probudimo sećanja i Hipi dolinu smestimo u nezaborav“, rekao je Oliver Paunović, producent filma.

 

 

Nišlije će potpuno besplatno moći da ovaj film kao i film o Lutajućim srcima vide 2. septembra od 20:00 na amfiteatru na keju.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*