BIZARNA NESREĆA KOD NIŠA: Muškarca prignječio kamion, izgubio 5 LITARA KRVI, život mu spasila dvojica prijatelja

Dragan M. (32) iz Jelasnice kod Niša, teško je povređen u bizarnoj nesreći, a život su mu pukom srećom i snalažljivošću spasila dvojica prijatelja

Foto: M. Bukovac

 

Dragan M. (32) iz Jelasnice kod Niša, teško je povređen u bizarnoj nesreći, a život su mu pukom srećom i snalažljivošću spasila dvojica prijatelja!

Naime, kako nezvanično saznaje „Blic“ od meštana ovog sela, Dragana je juče udario kamion u dvorištu. Bizarnim spletom okolnosti, dizalica, koja je bila prikačena za kamion, skliznula je i prikucala nesrećnog muškarca uz metalnu ogradu.

Istog trenutka, Dragan je počeo obilno da krvari: kako će kasnije biti utvrđeno lekarskim pregledom, zadobio je teške povrede velikih krvnih sudova.

Srećom, na licu mesta nesreće zatekla su se dvojica njegovih prijatelja – M.K. i N.M. Snalažljivošću i pribranošću spasili su život Draganu. Njih dvojica su, naime, metalnom šipkom uspeli da odvoje karoseriju kamiona, ostavljajući povređenom dovoljno prostora da se sam izvuče iz metalnog klinča.

Sama ta činjenica je neverovatna – Dragan M. je, inače, izgubio čak pet litara krvi!

Kako saznaje „Blic“ u niškom Urgentnom centru, stanje povređenog muškarca je još uvek teško, s obzirom da je od obilnog krvarenja zapao u šok stanje. Ipak, njegova situacija se prati i lekari čine sve da mu saniraju povrede.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*