BAKU MALOG SEJDE SLOMILA TUGA: Umesto za školu, spremamo ga za sahranu

 

Umesto da ga spremam za školu, spremila sam mu stvari za sahranu. Baka mu je kupila trenerku, nove bele patike, pidžamu i pokrov… – slomljena pričala je Desa Malićević, baka nastradalog Sejde Malićevića (10) iz Niša.

Za nestalim Sejdom Malićevićem tragaju i ronioci

Dečak je nestao 2. septembra nakon što je otišao u obližnju prodavnicu, a njegova sudbina bila je nepoznata sve do ponedeljka uveče, kada je njegovo beživotno telo pronađeno u Nišavi, piše Alo.

Iako je bilo glasina da je dete možda upalo u reku, dečak koji je to ispričao drugovima u školi to nije želeo da potvrdi. On je navodno rekao da je Sejda upao pokušavajući da dohvati papuču, ali kasnije to nije želeo da potvrdi ni policiji ni Sejdinim roditeljima.

– Mogao je biti spasen. Samo da je dečak koji je bio sa njim kada je Sejda upao u vodu odmah pozvao pomoć. Možda bismo uspeli da ga izvadimo iz reke pre nego ga voda odnese. Zašto je ćutao, zašto nam njegovi roditelji nisu rekli, nego su nas pustili da ga tražimo četiri dana verujući da je živ… To nikada neću moći da im oprostim – skrhana bolom priča dečakova majka Dijana Jović i traži da policija do kraja istraži okolnosti pod kojima je dečak upao u reku – da li je pao slučajno ili je možda gurnut.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*