ALBANCI HOĆE DA OTMU NIŠ: Velike pretnje za nacionalnu bezbednost Srbije i Niša!

Predsednik Skupštine opštine Bujanovac Jonuz Musliju u bezumnim pretnjama poručio Srbima da budu zahvalni što Albanci ne traže i Niš i da pored Kosova Albanija treba pa pripoji i Preševo, prenosi list Kurir

Foto: D. M. CAR

 

Jonuz Musliju, predsednik Skupštine opštine Bujanovac, izjavio je da projektu „velike Albanije“ treba da se pripoji i Preševo! On u svojim bezumnim pretnjama otišao je korak dalje i poručio Srbima da budu zahvalni što Albanci ne traže i Niš!

I pored nastojanja „Građanina“ da dobije na telefon gospodina Muslijua, nismo uspeli jer se na njegov statični telefon ne javlja ni sekretarica. Pokušali smo da nam lično pojasni na koji način planira da se to obistini.

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić mu je poručio da Srbiju takve pretnje ne plaše, a na zapaljive izjave albanskih političara reagovao je premijer Srbije Aleksandar Vučić koji je poručio velika Albanija može da bude samo njihova želja.

Unija Albanije sa Kosovom bez Preševske doline, bez Medveđe, Bujanovca i Preševa, je besmislena. Sada je ključni trenutak da Albanija i Kosovo pokažu Srbiji da je to deo Albanije u koji ne treba dirati“, rekao je Jonuz Musliju, predsednik Nacionalnog saveta Albanaca i šef lokalnog parlamenta u Bujanovcu.

 

Foto: D. M. CAR

 

 

Musliju tvrdi da su Preševo, Medveđa i Bujanovac sastavni deo „države Kosovo“ od koje su „nasilno odvojeni“.

Zato smo vodili naš oslobodilački rat. Ovaj cilj postoji zapisan u srcima i duhu albanskog naroda. To je potvrđeno 1. i 2. marta 1992. godine i mi nemamo pravo da odustanemo od nečeg za šta su se žrtvovali pripadnici OVPBM“, rekao je Musliju za ovu agenciju.

6 komentara

  1. Albanci odavno bacili oko na Nis i to treba da je jasno vlasti a oni vec kupili par stotina stanova u Nisu na tudja imena i to na poseban nacin a vlast to demantuje, ali to je suva istina.

  2. pa sto ne dodjete :))

  3. Treba zatvoriti granicu sa Kosovom i zabraniti Albancima ulaz u Srbiju!!!

  4. ja vas čekam,ajde:)

  5. Sada ce da se zabavljamo „dimnom zavesom“ oko Nisa a prepusticemo im da na miru okupiraju Presevo, Bujanovac, Vranje, Sijarinsku Banju, Medvedju …
    Neprijatelj se zaustavlja na granici a ne u dnevnoj sobi.

  6. Brat od tetke

    Kad krenu Arnauti na Niš imaće izdašnu pomoć pete kolone koja se naseljava od 2000 god. pa do sada. A Naš vrli gradonačelnik će da ugasi uličnu rasvetu, što je već jednom učinio kad je bio direktor distribucije „zbog dugova“ grada a nije reagovala državna bezbednost, i tako bezbednost grada svede na minimum. Ali su se svi pomenuti z.jeb.l., Branićemo Niš do zadnje kapi krvi bar mi čije su kosti predaka na starom groblju. Neće moći!!

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*