Ako država dozvoli, park Svetog Save izgledaće OVAKO! (VIDEO)

Ukoliko Ministarstvo privrede odobri zahtev čelnika GO Medijana da sufinansira obnovu parka Svetog Save na Bulevaru Nemanjića, ova oaza prirode bi mogla da izgleda potpuno drugačije

Foto: gradjanin.rs

 

U planu je, kako navode, izgradnja novih fontana i mobilijara, potpuna obnova travnatih površina i drastična promena samog izgleda parka.

U Upravi ove opštine istakli su da je plan za čitav projekat već poslat Vladi, i da bi država trebalo da učestvuje sa polovinom sredstava, odnosno da uplati na račun 10 miliona dinara.

Sve smo smislili, a ogromna fontana, koja će koštati osam miliona dinara, biće u obliku krsta a imaćemo i svetleću fontanu, i svi mobilijari, koji su trenutno u katastrofalnom stanju biće popravljeni. Biće i napravljeni novi, tako da će Medijanci ali i sve Nišlije moći da zaista uživaju u naše parku, koji je jedan od najlepših u ovom delu zemlje, rekao je Milan Krstić, predsednik GO Medijana.

Osim ovih, u planu je da opština sredi i mobilijare na čitavoj svojoj teritoriji, a za to će, kako kažu, iskoristiti sredstva dodeljena iz gradske kase.

 

 

3 komentara

  1. da lepo isto kao sto je ona gospodja uredila park preko puta zeleznicke stanice,
    posekla stabla i lepo asfaltirala !!

  2. Fontana u obliku krsta za osam miliona dinara…bolje uplatite te pare za lecenje bolesne dece mislim da bi i narod i Bog to vise cenili

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*