AIESEC Niš: Da li je ovo leto ono koje će tebi promeniti život?

AIESEC – najveća organizacija vođena od strane mladih, ovog leta pruža svim studentima i mladim ljudima da otputuju u inostranstvo, krenu u nezaboravnu avanturu i steknu praktično iskustvo koje će ih izdvojiti iz mase

 

Ovog aprila AIESEC održava završni događaj za sve zainteresovane, gde će predstaviti programe internacionalnih praksi za leto pod nazivom Globalni Volonter i Globalni Preduzetnik.

Prezentacija će se održati 26.aprila u 18h, u Univerzitetskoj biblioteci “Nikola Tesla”, sa ciljem da se mladi upoznaju sa mogućnostima I programima volonterskih i strunih praksi koje ih oekuju širom sveta.

Gosti na samom događaju biće i studenti koji su se nedavno vratili sa prakse i koji u potpunosti mogu da prenesu svoje iskustvo.

Globalni Volonter je program volonterskih praksi u inostranstvu gde se studentima pruža mogućnost da kroz 6-8 nedelja rada na društveno-odgovornim projektima, poput rada sa decom u školama i vrtićima i raznim kulturološkim projektima, upoznaju ljude iz čitavog sveta, upoznaju sa radom i životom u drugoj kulturi i uine svet boljim mestom za život.

 

 

Globalni Preduzetnik je program strunih praksi u inostranstvu gde studenti imaju priliku da rade na svom profesionalnom razvoju i da steknu potrebna znanja i veštine koje će im pomoći pri daljem zaposlenju. Studenti imaju priliku da rade u start-up i malim kompanijama i da steknu iskustvo iz oblasti IT-ja, marketinga, poslovne administracije i prodaje u pravom poslovnom okruženju.

Kod oba programa smeštaj je pokriven za sve vreme trajanja prakse. Oba programa nude vam mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja, rad u internacionalnom timu I okruženju, sticanje brojnih veština i praktičnog znanja koje vam može pomoći da budete izvan okvira I izdvojite se iz mase studenata prilikom zapošljavnaja.

Inače, prakse su dostupne za sve maturante i studente.

Svi zainteresovani mogu da se prijave na prezentaciju putem sledećeg linka .

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*