Aerodrom „Konstantin Veliki“: Do kraja godine letovi i ka Nemačkoj

 

Ono što smo poslednjih dana mogli čuti od zvaničnika grada, a to je da ce Wizz Air do kraja godine uspostaviti i letove ka Nemačkoj.

niski aerodrom

I Džon Stivenson, izvršni potpredsednik Wizz Air-a, na prošlonedeljnoj konferenicije za medije rekao da se za sada ne planiraju nove destinacije, ali nije isključena mogućnost da do kraja 2015. u red letenja uđe i neki grad u Nemačkoj.

Direktor TON-a, Uroš Parlić rekao je gostujući na RTV Belle Amie da u narednom periodu treba očekivati i treću destinaciju Minhen odnosno Memingem.

-Ono što je bilo bitno ima i jedna treća linija koja je u startu bila u priči, kao potenijalno dobro tržište, to je Minhen odnosno pored Minhena, Memingem. Ja sam juče baš pitao ljude iz Wizz Air-a, zašto su se izmedju Malme-a i Memingema prvo odlučili za Malme, rečeno mi je da oni imaju svoju vrlo dobru obradu podataka odnosno broj poseta sajtu Wizz Air-a na temu letova iz Niša, gde su oni statistički utvrdili da se mnogo više ljudi interesuje iz Skandinavije – ističe Uroš Parlić

Nedavno gostujući na TV Zona Plus direktor RRA JUG, Bojan Avramović takodje potvrdio da će sledeća destinacija biti Nemačka.

2 komentara

  1. Nis-Malta, wizzair, pun pogodak..

  2. Mnogo Srba su na Malti,i Makedonci kojima odgovara let Nis-Malta,i blo bi pravi pogodak za neku kompaniju koja bi uspostavila tu liniju

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*