3 PUTA NEDELJNO IZ NIŠA Od 20. avgusta startuje nova linija Wizz Air-a za Dortmund

 

Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air nastavlja da širi svoje linije iz Niša. Nova linija od 20.avgusta biće do Dortmunda u Nemačkoj do koje će se leteti 3 puta nedeljno.

Foto: facebook.com/nisairport/

Foto:  facebook.com/nisairport

 

Wizz Air će do ovog grada leteti utorkom, četvrtkom i subotom. Prvi putnici svoje karte mogu kupiti već sada na sajtu Wizz Air-a  po početnoj ceni od 2899 dinara.

Predstavnica Wizz Air-a, Tamara Mšvenieradze istakla je da ova kompanija stalno osluškuje želje putnika i da kad je god to moguće pokušavaju da odgovore na zahteve putnika.

– Veoma smo uzbuđeni što danas najavljujemo dugoočekivanu vezu između Niša i Dortmunda. Stalno osluškujemo želje naših putnika i odgovaramo na njihove zahteve kad god je to moguće. Putnici iz Srbije sada će imati pristup još jednoj novoj destinaciji po veoma niskim cenama avio karata.

Ostajemo posvećeni podsticaju poslovne i turističke saradnje i omogućavamo nekim novim turistima da posete Južnu Srbiju ili popularni ski centar na Kopaoniku. Sa druge strane, naši putnici iz Srbije dobijaju sjajnu vezu po niskim cenama do cele Rurske oblasti, koja je najveća urbana aglomeracija u Nemačkoj – izjavila je Mšvenieradze.

Podsetimo da je Wizz Air sa prvim destinacijama započeo krajem juna prošle godine ka Bazelu i Malmeu, i da je sigurno dobra popunjenost na ovim letovima uticala da ova kompanija uspostavi novu liniju.

Komentariši:

Vaša email adresa neće biti objavljena.Obavezna polja su označena *

*